Staňte se našimi fanoušky na:

Světlé a tmavé preclíky

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sirup, cukr a máslo rozehřejeme, smícháme a necháme vychladnout. Vmícháme oranžát, citronát, vejce, aroma a koření. Smícháme mouku, sůl a kypřící prášek a vypracujeme těsto. Vyválíme ho a formičkami vykrojíme preclíky, rozložíme je na plech s pečícím papírem. Pečeme 10-15 minut na 180°C. Hotové necháme asi 30 minut chladnout, připravíme polevy podle návodu a potřeme preclíky. Pečivo necháme sušit asi 90 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!