Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčková, která se povede každému!

Autor receptu: AdyDari (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
15× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, trochu poklepeme, osolíme, opepříme. V hrnci si rozpálíme olej a maso zprudka osmažíme z obou stran. Přidáme halali a necháme chvilku povařit na mírném plameni, maso bude mít skvělou chuť. Po chvíli zalijeme vroucí vodou, aby bylo maso ponořené a přilejeme 1 kelímek smetany a vaříme do měkka. Když je maso měkké, tak ho vyjmeme a omáčku rozmixujeme do hladka tyčovým mixérem - pak pokračujeme ve vaření. Přilejeme vodu dle chuti a potřeby + zbylé smetany - když se začne vařit, zahustíme omáčku hl. moukou rozmíchanou ve studené vodě ( cca 2 lžíce na 300 ml! nesmí být moc hustá, aby nevznikly hrudky). Vrátíme maso do omáčky a chvíli povaříme. Podáváme s knedlíkem! DOBROU CHUŤ!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |4. června 2013
tak to jsem zvedava, jestli se podaří i u nas:D Odpovědět
eviti |3. června 2013
zkusím Odpovědět
Romik |1. června 2013
Ukládám Odpovědět
J |1. června 2013
vyzkousim Odpovědět
HaBo |31. května 2013
vypadá moc dobře-hned bych si dala a ty houskové knedle nemají chybu-chválím Odpovědět
aB |31. května 2013
ukládám Odpovědět
brenda |31. května 2013
vypadá výborně Odpovědět
pavlinf |31. května 2013
vyzkouším Odpovědět
jarynber|4. června 2013
může být,vyzkouším Odpovědět
Aggie|3. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!