Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčková na smetaně od tchýně

Autor receptu: Trudka4 (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osmahneme na oleji cibuli. Všechnu zeleninu nahrubo nastrouháme a přidáme podusit k cibuli. Maso v celku prošpikujeme špekem, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na oleji zvlášť, zprudka opečeme ze všech stran. K dusící se zelenině přidáme krystalový cukr, celý pepř a celé nové koření + bobkový list a sůl. K tomu přidáme opečené maso a zalejeme vodou. Dusíme až maso úplně změkne. Pak maso i koření vybereme. K zelenině dolejeme mléko, tolik kolik chceme mít omáčky. Zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve smetaně. Potom to celé rozmixujeme dohladka tyčovým mixérem. Podle chuti dochutíme. Maso nakrájíme na plátky a podáváme s knedlíkem. Nejlepší je to připravovat v pomalém hrnci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. července 2013
u nás velmi oblíbená, dělám podobně, dala bych si hned Odpovědět
Lenny |15. června 2013
naše oblíbená Odpovědět
PF*13 |1. června 2013
uloženo Odpovědět
Aidel |23. května 2013
Nejlepší omajda :-) Odpovědět
Uzzi1 |22. května 2013
svíčková vždy potěší :) Odpovědět
Januse |22. května 2013
klasika Odpovědět
Janka D. |21. května 2013
mňaaaaaaaaaaaaaaaam Odpovědět
Bagorz |21. května 2013
Svíčková je božííí! Odpovědět
Konato |21. května 2013
Výborná klasika. Odpovědět
KarelKarel|17. srpna 2013
to mám rád! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!