Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčková na zakysané smetaně

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Uležené hovězí maso nebo zvěřinu protáhneme slaninou, osolíme a opepříme. Na omastku zpěníme současně cibuli a kořenovou zeleninu a osmažíme ji, maso vložíme do omastku a po všech stranách opečeme, pak přidáme všechno koření. Maso za občasného podlévání pečeme doměkka. Když je upečené, vyjmeme je. Šťávu procedíme i s veškerou zeleninou a zahustíme zakysanou smetanou s trochou mouky, povaříme na omáčku, maso zatím nakrájíme a vložíme zpět prohřát. Podáváme s houskovými knedlíky, kolečkem citronu, brusinkami a kopečkem šlehačky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!