Maso odblanime, omyjeme, osusime, potreme soli a opeprime. Na casti rozehrateho masla svickovou zprudka ze vsech stran opeceme. Pekacek s masem vlozime do trouby a peceme pri teplote asi 180 stupnu priblizne 10 minut. Hotovou peceni vyndame z trouby a nechame zatahnout - odstat, aby maso melo krasne ruzovou barvu. Zampiony ocistime a nakrajime na silnejsi platky. K vypeku ze svickove pridame zbyle maslo a orestujeme na nem nakrajene zampiony. Potom je zalijeme smetanou a privedeme k varu. Na mirnem ohni varime, az omacka zhoustne. Nakonec ji dochutime soli a peprem. Ryzi prebereme a dukladne proplachneme. Rajcata zbavime zrnicek a nakrajime je na drobno. Ryzi a rajcata zalijeme tremi decilitry vody, osolime a dusime pod poklickou domekka. Svickovou nakrajime na platky a rozdelime na talire. Podavame ji s zampionovou omackou a rajcatovou ryzi.