Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčková s vlašskými ořechy

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Svíčkové řezy osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji opečeme. Do zbylé šťávy přidáme máslo, jádra ořechů, ocet, lusky, sůl a pepř.Vše necháme dobře prohřát a promícháme. Na mísu pravíme řezy, obložíme fazolovými lusky a přelijeme šťávou. Podáváme zdobené rajčetem, kapií a sekanou zelenou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!