Očištěné maso obtočit provázkem, aby si udrželo tvar a zprudka opéct na rozpáleném oleji ze všech stran. Stáhnout z pánce a nechat vychladnout. Cibuli, slaninu a bylinky nasekat najemno, žampiobny rozmixovat. V pánvi po opékání masa osmahnout slaninu a cibuli, přidat žampiony a 5 minut restovat. Směs ochutit solí, pepřem a bylinkami a vmíchat smetanu. Z masa odstranit provázek a potřít worcestrem a houbovou směsí. Vyválet těsto na plát silný 3-5mm, svíčkovou položit na střed, těsto zarolovat na obdélník a maso zabalit. Z odřezků vypíchnout ozdoby. Povrch těsta potřít rozšlehaným vejcem, ozdobit odřezky a přendat na plech s pečícím papírem. Péct 10 minut na 200°C, pak stáhnout na 180°C a péct dalších 15-20 minut (při prům. masa 5cm). Vyndat z trouby a nechat 85 minut dojít, pak nakrájet ostrým nožem na plátky.