Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčkové řezy s drůbežími játry

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Svíčkové řezy zlehka naklepeme hranou ruky, osolíme, opepříme a obalíme plátky slaniny. Játra očistíme. Řezy a játra na oleji z obou stran zprudka opečeme, pak snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Játra osolíme, Podáváme s různě upravenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |22. června 2013
dobrota Odpovědět
beaa |23. května 2013
mnam Odpovědět
Januse |17. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
mňamka Odpovědět
zajdixs |11. května 2013
ta fotka vypadá úžasně ! Odpovědět
water |8. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
maka |7. května 2013
zkusim Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
vyzkouším Odpovědět
gwendy |7. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!