Staňte se našimi fanoušky na:

Svratoušský bramborák

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plech vynažeme sádlem a odložíme na chladné místo.Brambory nastrouháme na struhadle s malými otvory,zasypeme hrubou moukou a zamícháme tak ,aby nevznikly hrudky.Zalijeme mlékem a opět dobře rozmícháme.Přidáme uvedené koření,česnek a opět promícháme.Nakonec přidáme škvarky a uzené maso.Vzniklé těsto musí být řídké.Vlijeme na vymaštěný plech a srovnáme tak,abyne netvořily zhluky škvarků a uzeného masa.pečeme v předehřáté troubě na 250 stupňů asi 45 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |25. června 2013
vyzkouším... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!