Staňte se našimi fanoušky na:

Švýcarské placky Rösti

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den předem si uvaříme brambory (ve slupce a téměř doměkka). Následující den je nahrubo nastrouháme na struhadle, přidáme k nim rozpuštěné máslo, žloutek, hladkou mouku, sůl, pepř a tymián. Ze vzniklé hmoty tvoříme placky, které smažíme na oleji z každé strany dozlatova. Rösti můžeme servírovat samostatně, nebo jako přílohu k masu či rybám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

brenda |1. února 2014
určitě vyzkouším ! Odpovědět
yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
majdik1515 |22. ledna 2014
:))) Odpovědět
Proxi |22. ledna 2014
Dobre,ukladam :-) Odpovědět
marie.hlavackova.73|4. února 2014
****1 líbí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!