Staňte se našimi fanoušky na:

Sýr v housce s brusinkami

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 180 stupňů. Žemlím odkrojte svrchní část jako víčko a střídku trochu vydlabejte, aby se sýr pohodlně vešel dovnitř. Pečivo dobře potřete vodou, položte na plech vyložený pečicím papírem a dejte do trouby. Pečte asi 10 minut dozlatova. Jak se pečivo vypéká, sýr uvnitř se pomalu taví. Jakmile bude pečivo zlatavé, vyjměte ho z trouby, nechte trochu zchladnout na mřížce a žemle pak ihned podávejte, doplněné zavařenými brusinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |9. února 2014
super, 1+ Odpovědět
anet219 |9. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Eva Novotná|24. května 2013
Za mě dávám +1 ;-) Odpovědět
dusan.berousek|24. května 2013
Výborný recept. Zkusím ho. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!