Staňte se našimi fanoušky na:

Sýroví ježci s celerem

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo rozehřejte v rendlíku při mírné teplotě. Smíchejte v misce máslo s gorgonzolou a dobře promíchejte. Postupně přidávejte olej, citronovou šťávu a pepř a pečlivě míchejte vařečkou, až vznikne hustý krém. Sýrovou hmotu rozdělte na 2 stejné části a vytvarujte koule. Obě koule zabalte do hliníkové fólie a nechte hodinu v chladničce. Celer nakrájejte na nudličky asi 8 cm dlouhé a 6 mm silné. Odstraňte fólii ze sýrových koulí a položte je na servírovací mísu. Kousky celeru zapíchejte do sýrových koulí tak, aby trčely jako ostny ježka, nechte vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!