Staňte se našimi fanoušky na:

Tagliatelle con funghi, panna e carne macinata

Autor receptu: Angelis (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

■na olivovém oleji (cca 3 lžíce) dejte osmažit houby nakrájené na drobno (nebo dle libosti) společně s mletým masem ■osolte, opepřete ■dejte vařit vodu na těstoviny (osolte ji) ■hotové těstoviny smíchejte s masem, houbami, trochou parmezánu a smetanou (pokud použijete tu českou smetanu na vaření, tak je potřeba ji ještě se směsí povařit, aby zhoustla, ta italská smetana se nevaří - naleje se přímo na směs a těstoviny) ■všecho ještě opepřete a pořádně promíchejte ■navrch ještě nasypte trochu parmezánu

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
M* |9. řijna 2013
super Odpovědět
-3 |2. řijna 2013
jojo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!