Bazalkové pesto: Bazalku, špetku soli, 2 lžíce piniových oříšků, stroužek česneku, 3 lžíce olivového oleje a 25 g parmezánu vložíme do hlubší a vyšší nádoby a rozmixujeme ponorným mixérem. Konzistenci ovlivníme přidáním nebo ubráním olivového oleje. Těstoviny: Olivový olej nalijeme na pánev necháme rozehřát. Stroužek česneku rozmáčkneme a překrájíme na drobnější kousky a necháme jej krátce za restovat, přidáme na kostky nakrájené kuřecí prsa které jsme si ochutili solí a čerstvě namletým pepřem. Poté do pánve nalijeme smetanu doporučuji s obsahem tuku 20% necháme zavařit a přidáme ČERSTVÉ tagliatelle a promícháváme dokud nejsou uvařené (cca 4 minuty). Dochutíme dle chutí solí a čerstvě mletým pepřem můžeme přidat trochu parmesanu a nakonec přidáme bazalkové pesto které jsme si nachystali. Vše důkladně promícháme a můžeme servírovat. Dobrou chuť