Staňte se našimi fanoušky na:

Tagliatelle s kuřecím masem a domácím bazalkovým pestem

Autor receptu: Arrthurr (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Bazalkové pesto: Bazalku, špetku soli, 2 lžíce piniových oříšků, stroužek česneku, 3 lžíce olivového oleje a 25 g parmezánu vložíme do hlubší a vyšší nádoby a rozmixujeme ponorným mixérem. Konzistenci ovlivníme přidáním nebo ubráním olivového oleje. Těstoviny: Olivový olej nalijeme na pánev necháme rozehřát. Stroužek česneku rozmáčkneme a překrájíme na drobnější kousky a necháme jej krátce za restovat, přidáme na kostky nakrájené kuřecí prsa které jsme si ochutili solí a čerstvě namletým pepřem. Poté do pánve nalijeme smetanu doporučuji s obsahem tuku 20% necháme zavařit a přidáme ČERSTVÉ tagliatelle a promícháváme dokud nejsou uvařené (cca 4 minuty). Dochutíme dle chutí solí a čerstvě mletým pepřem můžeme přidat trochu parmesanu a nakonec přidáme bazalkové pesto které jsme si nachystali. Vše důkladně promícháme a můžeme servírovat. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!