Staňte se našimi fanoušky na:

Talianska praženica

Autor receptu: najkuchtickalenka (135 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ohňovzdornú misu vymastíme maslom a poukladáme do nej na kolieska pokrájané rajčiaky. Na rajčiaky opatrne (aby sa nám nerozlial žĺtok) rozbijeme surové vajcia. Na každé vajce dáme lyžicou smotanu, posypeme strúhaným syrom, osolíme a vo vyhriatej rúre 15 minút zapekáme. Pred podávaním posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s varenými makarónmi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Vendula Ševčíková |8. května 2013
zkusím Odpovědět
maka |7. května 2013
mnam Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
ukládám Odpovědět
katka.radova.5 |7. května 2013
v oblíbených :-) Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
mňam :) Odpovědět
PetaDomca |7. května 2013
super Odpovědět
jana.h |6. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!