Staňte se našimi fanoušky na:

tarhoňa s uzeným a cibulkou

Autor receptu: EvaV (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

zpěníme cibuli na sádle , přidáme uzené nakrájené na kostičky a společně ještě opražíme do žádoucí barvy (já mám pěkně opražené uzené a zlatavou cibuli). Zvlášť si připravíme tarhoňu : na troše olejeji krátce opražíme a přidáme vodu (stejné množství, jako při vaření rýže - 1x tolik) a vaříme do měkka a propláchneme vodou. Pak smícháme uvařenou tarhoňu s uzeným a cibulí a podáváme s kys.zelím nebo okurkou

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!