Chlebové těsto rozdělte na 4 porce a z každé vyválejte obdélník asi 5-6 mm silný. Na polovinu každého obdélníku rozetřete čtvrtinu ricotty, podél okraje nechte úzký nepotřený pruh. na ricottu položte čtvrtinu klobáskového masa, osolte, opepřete a pokropte olejem. nepotřenou polovinu každé části těsta přeložte přes náplň, stiskněte okraje a pak je shrňte nazpátek, aby vznikl úzký lem. Tím zabráníte vytékání náplně. Pečte 20 minut na 230°C dozlatova. CHLEBOVÉ těsto (podle receptu autorky "Sůl nad zlato" na TR) 15g čerstvého droždí, 1 lžička cukru, 200ml vlažné vody, 350g hl. mouky, 2 lžíce hl. mouky, 1-2 lžičky soli, 2 a 1/2 lžíce olivového oleje Droždí rozdrobte do mísy, přidejte cukr a polovinu vody a smíchejte, až se droždí rozpustí. Nechte 10 minut vzejít na teplém místě, na povrchu se musí utvořit pěna. Prosátou mouku vsypte do mísy a přidejte sůl. Doprostřed udělejte důlek a do něj vlijte kvásek, olej a většinu zbývající vody. Zpracujte vařečkou a podle potřeby přidejte vodu. Těsto hněťte na pomoučeném vále, dokud nebude měkké a pružné. Udělejte kouli a dejte ji do velké mísy. Zakryjte čistou utěrkou přeloženou napůl a nechte hodinu kynout v teple nebo dokud těsto nenabude na dvojnásobek. Na pomoučeném válu těsto těsně před použitím krátce prohněťte.