Staňte se našimi fanoušky na:

Tatarák z čerstvého tuňáka

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Spařená rajčata oloupat, nakrájet na drobné kostičky a odstranit zrníčka. Olivy a kapary na jemno nasekat a tuňáka pokrájet na drobno. Pak vše smíchat, přidat olivový olej, osolit a opepřit dle vlastní chuti, přidat hrst jemně nasekané petrželky a zakápnou citronovou šťávou. Podáváme s opečenou bagetkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

antonin.vavrik |10. března 2013
Zní to báječně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!