Staňte se našimi fanoušky na:

Tatarský biftek

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso zbavíme blan a překrájíme na kousky. Do mixéru dáme vodu, víno a po kouscích pokrájené maso ze svíčkové a podle chuti osolíme, okořeníme hořčicí a mixujeme. Rozšlehanou směs dáme na navlhčené prkénko, upravíme do tvaru bifteku a po každé straně 3 minuty zprudka opékáme. Pak na biftek rozklepneme žloutek, podlijeme trochou vody a necháme ztuhnout. Biftek podáváme obložený syrovou cibulí pokrájenou na tenká kolečka, hořčicí a brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DAMI |24. ledna 2013
krásné foto Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!