Staňte se našimi fanoušky na:

Tatarský biftek - podle babičky

Autor receptu: oloušek (80 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso umeleme, dochutíme solí a pepřem. Uděláme z něj bochánky. Uprostřed bochánků udělame prohlubeň, kam vkládáme žloutek. Kolem biftečků klademe v mističkách cibulku, hořčici, křen, papriku, petrželku tak, aby si každý dochutil podle potřeby. Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
LadyAnn |6. května 2013
ten jsem dlouho neměla, hned bych si dala :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |6. května 2013
super, ukládám Odpovědět
sarka.tuslova |6. května 2013
vypadá to velmi dobře :) Odpovědět
Anna1960 |6. května 2013
dobrota Odpovědět
najkuchtickalenka |5. května 2013
:) ukladam Odpovědět
Vlasta78 |5. května 2013
dobré Odpovědět
Barficka |5. května 2013
super Odpovědět
eviti |5. května 2013
mńam Odpovědět
nikita066 |5. května 2013
hm, dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!