Staňte se našimi fanoušky na:

Tátova treska

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pesto - do mixéru dáme bazalku, slunečnicová semínka, česnek, parmazán a mořskou sůl. Zalijeme asi 50ml olivového oleje a pořádně rozmixujeme. Podle potřeby dolijeme i druhou polovinu oleje, aby vznikla řidší pasta. Rybí filety lehce osolíme a opepříme, posypeme vločkami chilli. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a filety na něm z obou stran orestujeme dozlatova (trvá to vždy asi 2 minuty). K rybě dáme kousek citronu na pokapání a bazalkové pesto jako omáčku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!