Z PAPRIK 90g mozzarelly, sůl, olivový olej, 2 lístky bazalky, 2 červené a 2 žluté papriky, cherry rajčátka, červená čekenka Mozzarellu natrháme na kostičky, lehce osolíme, zakápneme olivovým olejem a přidáme drobně pokrájenou bazalku. Papriky zakápneme olivovým olejem a dáme péct do trouby. Jak začnou papriky lehce černat, vyndáme z trouby a na chvíli vložíme do igelitového sáčku. papriky se opotí a půjdou líp oloupat. pak papriky oloupeme, zbavíme semínek, osolíme a pokrájíme na kostičky. Přimícháme nadrobno nakrájená cherry rajčátka a červenou čekanku. Směs promícháme a podle chuti dochutíme solí a olivovým olejem. Na talířku ozdobíme mozzarellou a bazalkou. Z LOSOSA 400g lososa, 1 šalotka, 4 snítky kopru. šťáva z 1 limetky, lžíce dijonské hořčice, sůl, pepř, olivový olej 4 větší brambory typ B, olej na smažení, čekankový puk na ozdobu, směs salátových listů Filety z lososa zbavíme kůže a nakrájíme na malé kousky. Jemně nasekáme šalotku a polovinu kopru. Lososa smícháme s limetkovou šťávou, dijonskou hořčicí, šalotkou, koprem, pepřem a trochou olivového oleje. Všech surovin dáme ze začátku spíš míň a podle chuti postupně přidáváme. Oškrábané brambory nakrájíme na tenké plátky a pak je osmažíme dozlatova na olei a osolíme. Tatarák ozdobíme lístkem čekanky, koprem, bramborovými chipsy a salátem.