Staňte se našimi fanoušky na:

Tatranková bábovka

Autor receptu: daja55 (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce rozklepněte a oddělte žloutky od bílků.Tuk utřete s cukrem a žloutky do pěny. Z bílků ušlehejte pevný sníh a vmíchejte ho do žloutkové pěny.Pak přidejte nastrouhané tatranky.Nakonec střídavě vmíchejte prosátou mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto naplňte do vymazané a moukou vysypané formy.Vložte do předehřáté trouby pečte při 150°C. Asi hodinu. Po upečení nechte krátce vychladnout a pak vyklopte na mřížku

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peťa:-) |27. června 2013
ukládám Odpovědět
Januse |6. června 2013
dobrota Odpovědět
Lenny |6. června 2013
zrovna co mám koupené,bud máslo či heru,do pečených moučníku,to je jedno,co komu vyhovuje Odpovědět
planeta |11. května 2013
dělávám, moc dobré , používám čokoládové tatranky Odpovědět
daja55 |16. dubna 2013
já peču z Hery.Když je tatranka oříšková,tak má bábovka oříškovou chuť Odpovědět
T3r3z |15. dubna 2013
Tak jestli tenhle recept patří do zdravé stravy, tak jsem Marie Terezie.... Měla byste to přehodnotit :-) Odpovědět
slava |17. března 2013
vyzkouším s máslem Odpovědět
vii |8. března 2013
S jakým tukem máte zkušenost? Máslo? Hera? Odpovědět
šanela |8. března 2013
zajímavé Odpovědět
vonaskovajirina|8. března 2013
Jaký podíl na chuti má tatranka? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!