Staňte se našimi fanoušky na:

Tatranské kuře

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme bramborákové těsto a v lívanečníku usmažíme malé bramboráčky. Mezitím připravíme masovou směs: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme je na oleji. Přidáme na plátky nakrájenou kapii, pórek, česnek, žampiony a sójovou omáčku. Směs dáme na bramboráčky, na ni dáme plátek slaniny, posypeme strouhaným sýrem (může být i Niva) a zapečeme v troubě. Podáváme se zeleninovou oblohou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |17. srpna 2014
like Odpovědět
Fíííra |16. srpna 2014
nemá chybu Odpovědět
Sůl nad zlato |14. srpna 2014
supr Odpovědět
Alpenrose |2. června 2014
Victore, to je pak jiné kuře, ne Tatranské! Odpovědět
Victor |1. června 2014
Ok bez Aidamu! Odpovědět
Hana S |24. května 2014
zkusím Odpovědět
Hana S |24. května 2014
určitě Odpovědět
Hana S |24. května 2014
dobře Odpovědět
Hana S |24. května 2014
vypadá to Odpovědět
Hana S |24. května 2014
neznám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!