Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí anglická játra

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytá telecí játra odblaníme , nakrájíme na tenší plátky , po okraji nařízneme , aby se při úpravě nezkroutily , nesolíme , játra by ztvrdla , na rozpáleném oleji prudce spolu se slaninou po obou stranách opečeme .Klademe na teplý talíř s vařeným bramborem , přidáme kousek másla , játra přelejeme výpekem , osolíme , pokapeme citrónovou štávou , ozdobíme posekanou petrželkou a kouskem citrónu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aB |6. června 2013
dobrota Odpovědět
macik |4. června 2013
Skusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!