Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí hrudí pečené

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z telecí hrudi vyjmeme žeberní kost,kosti přesekáme,opláchneme ve vlažné vodě , osolíme , rozložíme do vymazaného pekáčku a podlijeme vodou.Hrudí pečeme za stálého přelévání vypečenou šťávou doměkka -během pečení 1x obrátíme.Červeně upečené maso vyndáme, šťávu vydusíme na tuk , zaprášíme moukou - chvíli ji osmahneme a zaliji vodou.Mouku rozmícháme,dosolíme a dobře provaříme.Hotovou šťávu přecedíme a zjemníme máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!