Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí játra dušená na kyselo

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na plátky a namočíme na 1-2 hodiny do mléka. Cibulky nakrájíme na kolečka, osmahneme je lehce na sádle, přidáme okapaná játra a několik minut je zprudka opékáme ze všech stran. Osolíme, opepříme, přidáme cukr a ocet, promícháme, necháme přejít varem a ihned podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!