Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí maso na houbách

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepané osolené řízky obalíme v mouce a opékáme je v části rozehřátého tuku, po každé straně 4 minuty. Přeložíme je na nahřátou misku, šťávu vysmahneme, podlijeme a přidáme do ní hříbky nebo žampiony dušené zvlášť ve zbytku rozehřátého tuku. Kořeníme je podle chuti drceným kmínem nebo pepřem a na jemno krájenou petrželkou. Řízky pak společně s houbami prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!