Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí maso s citrónovou omáčkou podle pana Jeníka

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Telecí maso nakrájíme na kostky,osolíme je a posypeme pepřem.Na oleji maso opečeme ze všech stran,zpěníme máslem,zalijeme vývarem a zvolna dusíme doměkka.Pak přidáme půl lžičky nastrouhané citrónové kůry z omytého citrónu a hotovou jíšku.Krátce povaříme,až omáčka zahoustne.Podle chuti přidáme sůl,pepř,citrónovou šťávu a nakonec petrželku. Podáváme s rýží nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Nikča|9. listopadu 2013
Moc pěkné! :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!