Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí maso s omáčkou

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na malé kousky. Na hlubší pánev dáme trochu oleje a orestujeme na něm drobně nakrájenou cibuli dorůžova. Maso posypeme moukou, promícháme a přidáme k cibulovému základu. Rychle pečeme, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka, podle potřeby podlijeme troškou vývaru. Před koncem dušení přidáme smetanu a dovaříme. Podle chuti dochutíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

katy9 |9. května 2013
dobrota Odpovědět
pavlinf |21. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!