Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí maso vařené s bylinkovou omáčkou

Autor receptu: honzíček (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso uvaříme ve slané vodě.Na omáčku,rozpustíme ve studené vodě(1/8l) cukr,sůl,přidáme hořčici,ocet,drobně nakrájenou cibuli,petržel,worcester,na kostičky nakrájenou okurku a za stálého šlehání přidáme olej.Omáčku dobře protřepeme,aby se spojila a než ji podáme,vmícháme ještě vejce krájené na kostičky.Omáčka má být pikantní ostřejší chuti

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |1. června 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!