Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí medailónky na víně

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjte, osušte, nakrájejte na medailónky,lehce naklepejte, osolte a posypte moukou.V pánvi rozehřejte máslo, přilijte olej a medailónky zprudka opečte.Přidejte žampióny, zalijte smetanou, zakapejte šťávou z citrónu, přilijte víno a duste, dokud maso nezměkne.Jako přílohu podávejte dušenou rýži nebo opečené brambory a míchaný zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!