Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí na víně

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjte, osušte a nakrájejte na špalíčky. V kastrolu rozehřejte sádlo, osmahněte cibuli, přidejte maso a restujte, dokud nepustí šťávu. Vmíchejte sladkou i pálivou papriku. Mírně podlijte horkou vodou, přidejte sůl, pepř a sójovou omáčku. Přilijte 1 dl vína a duste do poloměkka. Vmíchejte protlak, podlijte 1 dl vína a duste doměkka. Nakonec osolte, dochuťte zbylým vínem a chvíli prohřejte.Podávejte s dušenou rýží nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!