Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí ragú - dia

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky a dusíme na másle nejdřív ve vlastní šťávě, pak podlijeme. K poloměkkému masu přidáme kořenovou zeleninu a dodusíme. Z nasucho opražené mouky a mléka připravíme bešamelovou omáčku a společně s uvařeným květákem a sterilovaným hráškem přidáme k masu. Promícháme a necháme prohřát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!