Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí řízek

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Telecí řízky na okrajích mírně nařízněte, aby se nekroutily, a pak je hřbetem dlaně mírně naklepejte. Osolte z obou stran, obalte v mouce, pak je protáhněte mírně našlehanými vejci a nakonec položte do strouhanky a z obou stran ji na řízky přitlačte. Olej nebo sádlo rozpalte v pánvi s vyšším okrajem a z obou stran je osmahněte. Trvat by to mělo vždy deset minut. Máslo nakrájejte na plátky a před podáváním je nechte rozpustit na hotových řízcích. Podávejte se skrojky citronu a bramborovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!