Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí řízky na žampiónech

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Řízky na okrajích několikrát nařízněte, posolte, popepřete a obalte v mouce. V pánvi rozehřejte olej a máslo. Plátky masa osmažte (z každé strany 5 minut), vyjměte, odložte stranou a ve výpeku orestujte žampióny. Vmíchejte smetanu, mírně osolte, opepřete a zahřívejte, dokud omáčka nezhoustne, pak vraťte plátky masa a krátce je prohřejte. Na talířích porce masa ozdobte petrželkou, podávejte s vařenými brambory a jogurtovým okurkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!