Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí řízky s fazolkami

Autor receptu: Ajinka223 (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Telecí řízky mírně naklepeme, osolíme a jemně obalíme v solamylu. Na rozehřátém oleji smažíme z obou stran po 4 minutách, vyjmeme a uložíme na teplém místě. Do výpeku dáme rajský protlak, oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli a za stálého míchání dusíme. Přidáme víno, ochutíme sladidlem, posypeme rozmarýnem a za občasného míchání krátce povaříme. Očištěné fazolové lusky vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme doměkka. Scedíme a necháme okapat. Na talíře uložíme telecí řízky, polijeme rajskou a podáváme s uvařenými fazolovými lusky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!