Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí řízky se žampiony

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme v celku, očistíme, osušíme a nakrájíme na řízky, které lehce naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem, pokapeme olejem a necháme odležet v chladu. Žampiony očistíme, a pokrájíme nadrobno.Na másle zpěníme cibuli, přidanou červenou papriku a pokrájené žampiony, osolíme a dusíme.Nakonec posypeme kmínem a dodusíme doměkka.Odležené řízky poklademe na grilovací rošt a grilujeme z každé strany asi 4 minuty. Hotové řízky poklademe na mísu, polijeme šťávou a na každý řízek položíme opečené žampiony. Podáváme s rýží a hlávkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!