Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí žebírka na slanině

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Telecí žebírka po obvodu a v kosti nakrojíme, naklepeme a osolíme.Plátky slaniny vyškvaříme na pánvi.Vyjmeme a do zbylého tuku vložíme pokrájené houby a petrželku.Dusíme je pod pokličkou 5 minut, pak vložíme žebírka, zalijeme je kysanou smetanou, rozkvedlanou ve vývaru a podusíme doměkka. Maso přeložíme na mísu, obložíme houbami a vše posypeme vyškvařenou slaninou. Podáváme s hráškovou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!