Staňte se našimi fanoušky na:

Teplá jablková polévka-apfelsuppe

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka omyjeme v teplé vodě, oloupeme, nakrájíme na menší kousky, vložíme do nerezové nádoby a zalijeme vínem. Přidáme pokrájenou citrónovou kůru, cukr a zvolna dusíme na mírném ohni. Hotová jablka rozmixujeme a dolijeme vodou. Přidáme opláchnuté rozinky a rybíz, zvolna přivedeme do varu a vaříme asi 10 minut. Ve vodě rozmícháme škrobovou moučku a podle potřeby zahustíme. Dochutíme cukrem a citrónovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |13. června 2013
neznám,ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!