Staňte se našimi fanoušky na:

Teplý houbový salát

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 500 g hřibů
  • 1 cibule
  • 1 cuketa
  • 2 papriky
  • 3 rajčata

Pracovní postup:

Hříbky pokrájejte a krátce předvařte. Na oleji zprudka opečte nakrájenou cibuli, papriky i cuketu, osolte a okořeňte. Přidejte houby, pokrájená rajčata, podle chuti dokořeňte a ještě krátce poduste. Salát podávejte teplý s přílohou jakou máte rádi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |16. února 2014
super, už aby rostly Odpovědět
hanik29|9. března 2014
navštívím mrazák a zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!