Staňte se našimi fanoušky na:

Teplý salát s červeným zelím

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Červené hlávkové zelí očistíme a nakrájíme na nudličky. Červenou řepu oloupeme a nakrájíme také na tenké nudličky. Očištěnou cibuli pokrájíme na půlkolečka. Také jablka oloupeme, odstraníme jádřinec a rozkrájíme na kousky. Vše dáme do hrnce, promícháme s citronovou šťávou, skořicí, badyánem, cukrem a solí. Povrch obložíme plátky másla. Přiklopíme poklicí. Vložíme do trouby a společně dusíme 2 hodiny při 160°C. Salát občas promícháme. Podáváme je teplý.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!