Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Vejce rozšleháme s cukrem a kakaem, postupně přidáváme olej a našleháme. Mouku s práškem do pečiva střídavě s mlékem vmícháme do těsta, které rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a ve středně vyhřáté troubě upečeme. Do smetany rozlámeme čokoládu a za stálého míchání svaříme. Uložíme v chladu a druhý den našleháme na hladký tuhý krém. Z vychladlého těsta vykrájíme formičkou kolečka nebo oválky a po stranách je potřeme krémem. Obalíme je v piškotových drobečcích nebo strouhaných oříšcích či kokosu (podle chuti - můžeme také pomazat čokoládovou polevou. Každé kolečko potřeme krémem, položíme na ně okapanou půlku meruňky (nebo jiné ovoce) a okolo nastříkáme zbylý krém.