Staňte se našimi fanoušky na:

Těstovinový salát s tuňákem a vejci

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těstoviny uvaříme dle návodu (do vody přidáme 2 lžíce oleje) a scedíme. Fazolky rozkrájíme na kousky, necháme je krátce povařit v osolené vodě, propláchneme a necháme okapat (použijeme-li sterilované, pouze scedíme nálev a nevaříme je). Rozmixujeme olej z tuňáka, jogurt, česnek, citronovou šťávu a sůl. Přidáme bílé fazole a rozmixujeme na hladký krém. V míse smícháme těstoviny, lžíci oleje, fazolky, červené fazole, maso z tuňáka, petrželku a sůl. Rozdělíme do 4 misek. Každou porci přelijeme jogurtovou směsí a ozdobíme čtvrtkami vařeného vajíčka a případně i bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |31. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!