Papriku zbavte semen a nakrájejte na tenké proužky. Mrkev oloupejte a nakrájejte na kostičky. Stonky řapíkatého celeru nakrájejte na kousky. Hráškové lusky podle potřeby překrojte na poloviny. Na pánvi rozehřejte olej a na mírném plameni smažte papriku, mrkev a celer přibližně 8-10 minut doměkka. Mezitím uvařte tagliatelle. Asi 4 minuty před koncem smažení přidejte k zelenině špičky chřestu a hrášek. Tagliatelle nechte okapat, vložte je do hrnce a přidejte osmaženou zeleninu. Kukuřičnou mouku rozmíchejte ve lžíci vody, poté přidejte smetanu, nastrouhaný parmazán a čerstvý nebo sušený kopr. Připravenou omáčkou zalijte těstoviny se zeleninou a vše promíchejte. Na mírném plameni zahřívejtě a promíchávejte směs tak dlouho, až se dokonale spojí a omáčka se provaří. Osolte, opepřete a podávejte.