Pro 3 osoby 3 plátky hovězího zadního masa, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, hrst čerstvého nebo sušeného tymiánu, 2 lžíce olivového oleje extra vergine Sasso, 250ml perlivého vína Fragolino, 1 hrska sušených hříbků, 210 g těstovin Bavette Barilla, 1/2 pesta Barilla alla Genovese Na olivovém oleji orestujte lehce dozlatova drobně nakrájenou cibuli a česnek. Pak shrňte cibuli bokem a na zbytku místa zprudka opečte plátky masa ochucené solí, pepřem a tymiánem. Potom přikryjte maso cibulkou, přidejte houby, zalijte vínem Fragolino a ještě trochou vody, duste 30 minut pod poklicí. Kontrolujte. Mezitím si uvařte v osolené vodě těstoviny Bavette, ještě za tepla je rychle smíchejte s pestem alla Genovese Barilla a podávejte s masem, přelité šťávou! Bavette mají oproti klasickým spaghetti n5 výhodu, že jsou ploché, krásně se namotají na vidličku a nekloužou.