Staňte se našimi fanoušky na:

Těstoviny s masem a hráškem

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrášek z konzervy ocedíme, čerstvý nebo mražený krátce podusíme. Maso nakrájíme na drobné kousky, kolečka důkladně omytého pórku osmažíme na oleji. Do vymaštěného a moukou vysypaného pekáčku narovnáme vrstvu těstovin, pokryjeme směsí masa, hrášku a pórku a přikryjeme druhou polovinou těstovin. Pokapeme olejem a dáme zapéci. Vše můžeme zalít vejci rozšlehanými v mléce a těsně před dokončením posypat strouhaným tvrdým sýrem. Jídlo tak bude mnohem vydatnější.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!