Staňte se našimi fanoušky na:

Těstoviny s pestem a ricottou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě. Hrníček vývaru zachováme. 2) Pesto smícháme s riccottou, pokud je příliš husté, můžeme přidat pár lžic vývaru z těstovin. 3) Těstoviny smícháme s riccottovou směsí, ozdobíme parmazánem a lístky bazalky a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |12. února 2015
Ano, můžu potvrdit, že domácí pesto je nejlepší a já ho mám ve svých receptech, tak se můžete inspirovat u mě :) Odpovědět
objev |11. února 2015
Nejlépe je použít domácí bazalkové pesto, které není na výrobu nijak náročné. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!