Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a naložíme nejlépe do kokosového oleje případně sezamového, soli, kůry z limet žluté curry pasty (opatrně žlutá je v Thajsku sice dětská ale u nás i to je pro silnější jedince). Nejlépe přes noc ale není to nutné. Maso zprudka opečeme na tuku aby se zatáhlo ze všech stran, vyjmeme a dáme stranou. Na tom stejném tuku orestujeme mrkev na nudličky, bambusové výhonky, žlutou papriku, pórek, cuketu a červenou cibuli. K orestované zelenině přidáme zpět maso podlijeme kokosovým mlékem nastrouháme kůru z limety a její šťávu (případně citronovou trávu), špetku třtinového cukru a dochutíme solí pepřem a curry pastou. Necháme krátce povařit a je to. Směs podáváme s jakoukoliv rýží nejlépe jasmínová. U receptu se nebojte měnit některé ingredience zeleninu krájejte na nudličky a takovou kterou máte rádi