Staňte se našimi fanoušky na:

Tilapie, smažená jako řízek na plechu

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí filety, omyjeme, osušíme papírovou utěrkou. Česnek utřeme se solí a rozdrceným tymiánem. Tuto směs vetřeme řádně do filetů z tilápie. Necháme v chladu asi 30 minut. Poté obalíme v trojobalu. Olej rozehřejeme zprudka na plechu v troubě a poté vložíme obalené filety hezky vedle sebe na tento rozehřátý plech pěkně osmažit - pozvolna a stejnoměrně. V průběhu smažení filety otočíme a smažíme dál dozlatova. Výhodou je, že jsou všechny filety krásně stejnoměrně usmažené dozlatova a Vy máte čas se věnovat jiné činnosti v kuchyni. Podáváme se salátem nebo s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucka9 |30. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Šuldeska |23. února 2013
Delikatesa. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!